top of page

diuen de mi...

LAIA TERRADELLAS ANTOÑANZAS 
Coordinadora de Comunicació de l’Hospital Plató

L’Helena destaca per la seva dedicació, constància i capacitat de treball en equip, aporta idees i genera valor afegit a l’equip. El tracte directe amb ella és constant i fa fàcil la gestió del dia a dia de les xarxes socials.

 

La seva tasca com a community manager ha permès a l’hospital millorar la seva identitat corporativa i imatge externa. Per tots aquests motius considero que l’Helena pot ser una molt bona candidata per ocupar qualsevol lloc relacionat amb la gestió de social media i comunicació, ja que aporta un valor afegit tant pel que fa a la redacció com al disseny de continguts.

MARTA ALBET 
Marketing i Comunicació. Assessorament d'empreses. Dinamització de Projectes. Formació.

Alegre, sincera, positiva, tenaç i compromesa. Des del primer cafè vaig saber que seria un luxe col·laborar amb l’Helena. Amb ella compartim passions i manera de fer. La seva proximitat i naturalitat ho fan tot molt fàcil, i la seva professionalitat aporta valor a tot projecte.  Com a Community Manager és creativa i resolutiva, sap utilitzar el to adequat per a cada tipus de contingut, i cuidar el detall. La seva formació en disseny gràfic li permet tenir cura de la imatge corporativa que cada empresa vol transmetre en tot moment. Al darrera la càmera és discreta i persuasiva, sap captar amb el seu objectiu l’essència del que es vol dir amb cada fotografia. Si et pot ajudar, ho farà, i estarà encantada de fer-ho. Treballar amb ella és tenir la tranquilitat de que tot sortirà bé.

Dr. Robert Soler Rich 

Director Médico de ITRT (Institut de Teràpia Regenerativa Tissular, Centro Médico TEKNON) 

Como director médico de ITRT he tenido la oportunidad de trabajar con Helena Espelt Ballarà, quién era la encargada de realizar el contenido para todas las redes sociales (Facebook, Instagram, Twitter y Linkedin) de ITRT. 

 

Puedo confirmar que ha desarrollado con excelencia y profesionalidad sus tareas asignadas, así como que ha mantenido una excelente relación con el equipo de ITRT con el que trabajaba. Puedo asegurar que es una persona íntegra, estable, totalmente responsable y competente para cualquier tipo de actividad que se le encomiende. 

 

Por lo anterior, no tengo inconveniente ninguno en recomendarla ampliamente. 

Carles Martín 
Director Tècnic del Projectes Passwork 

Al Projecte Passwork – Centre de Noves Oportunitats Barcelona hem tingut la sort de comptar amb l’Helena Espelt com a part de l’equip professional, dissenyant i executant les accions de difusió i comunicació que han permès al projecte guanyar en visibilitat i posicionament davant l’administració pública i els diferents actors (entitats socials, joves, empreses, etc.) que, d’una manera o una altra, interactuen amb Passwork.

Durant aquest temps, ha mostrat una gran habilitat per escoltar, comprendre i donar resposta a les demandes i necessitats que el projecte ha plantejat a cada moment, d’una manera extraordinàriament ràpida i eficient.

La seva creativitat a l’hora de comunicar, unida a una gran iniciativa i capacitat per treballar de manera autònoma, fan pensar en l’ Helena com una professional de present amb un futur més que prometedor en el seu àmbit. Nosaltres estarem encantats de tornar a comptar amb ella!

LUCIA GARCÍA VALIÑO

Directora de la Unitat d'Atenció a la Ciutadania CAP Les Hortes

Amb el temps que portem treballant amb

l´Helena, ha estat capaç de contagiar-nos : Elevada capacitat de comunicació amb representacions breus i elegants

 

De la seva joventut destacaria la capacitat de llegir molt bé a les persones captant la necessitat o continguts a transmetre, la creativitat amb que ho presenta i la frescura.

De la seva forma de treballar: Elegància i capacitat de triar imatges que parlen o capten l´essència del missatge que es vol transmetre.

Competències : Constància ,elevada capacitat de treball sempre en equip i anticipació, planificació , immediatesa i constant acompanyament.

 

Resultant: Alineades comunicació visual, oral i escrita sempre transmissores d´entusiasme en tot allò que es fa. 

 

Moltes gràcies per acompanyar-nos en la nostra feina per als altres de la manera en que ho fas!

Hola!

Sóc l’Helena, publicista, community manager i dissenyadora gràfica. Tinc 26 anys i estic portant a terme el meu projecte personal i professional. Considero que he arribat fins aquí amb una base professional bastant sòlida, amb unes grandíssimes ganes d'evolucionar i també, de moure'm i d'aprendre una mica d'aquí i una mica d'allà.

Em considero una persona molt activa, que m’agrada tot el que tingui a veure amb el disseny i la comunicació. Em considero social darrera la pantalla i, especialment, detallista. M’agrada l’organització, també el tractament de les imatges i transmetre missatges en poques paraules. 

Si vols saber una mica més de mi, et deixo el meu Linkedin!

SOBRE MI...

bottom of page