top of page

MONDAY


Normalment els dilluns és el dia pitjor de la setmana, ja que venint d'un cap de setmana no hi ha ningú que li vingui de gust treballar! Però, si aquesta feina que tens, és la que tu vols, no serà així sempre! Els dilluns són per mirar de manera positiva la setmana, per concentrar-te i decidir tot allò que faràs durant la setmana. Quan treballes de manera autònoma descobreixes que en realitat tot és molt relatiu, i que d'alguna manera o altra has d'aconseguir ser molt exigent però eficaç amb tu mateix. Per mi ser autònoma vol dir això, però també vol dir gaudir dels privilegis de ser jo qui digui el que he de fer, el com m'organitzo, el com ho faig... Això em dóna molta vida! És el que vull transmetre en aquest post, el que puc mostrar de mi, és que a vegades tens l'oportunitat de ser qui ets només amb un dilluns al matí. Aprofita el dia i la setmana que sempre et durarà poc el bon gust!

Recent Posts
Archive
bottom of page