top of page

Em presento, però de veritat!


Avui em presento, però de veritat. A part de dir qui sóc professionalment, penso que també m'agradaria que em coneguéssiu una mica més personalment. El meu punt més fosc és que sóc una addicta a les xarxes socials, sempre estic atenta i sempre tinc el mòbil a la mà, cosa que aquest any m'he proposat deixar el mòbil més tranquil i gaudir realment del que estic fent. A vegades, per més que sembli ximple, m'és inevitable. Ara que ja sabeu el pitjor, també us he de dir que tinc una part molt bona, ja que ser gaudir de les petites coses, que per mi és una qualitat. M'encanta desconnectar llegint durant hores, tots els llibres que us pugueu imaginar! M'agrada moltíssim gaudir d'un bon text, d'una bona aventura, i d'una història on passin coses, coses de debò! I per últim, una de les coses que m'agrada més, però que sempre em costa trobar temps per fer, és l'esport. M'agrada estar activa sempre, tenir la sensació d'adrenalina, m'agrada cansar-me fins no poder més i sortir del gimnàs sense poder caminar. A part de tot això que us estic explicant, sóc una persona activa, creativa, proactiva, m'agrada explicar-me i trobar aquell forat que ningú més ha trobat. M'agrada convertir-me en imprescindible. També, tinc una part més tossuda i nerviosa.

Recent Posts
Archive
bottom of page