top of page

Benvingut 2018


Són les 13.30 del matí del dia 2 de Gener del 2.018, primer dia laboral d'aquest any nou. Representa que, en un dia com aquest, t'has de marcar com uns objectius mentals per complir el 2.018. Dit això, dir que jo no en sóc partidària, sí que crec que sempre has de tenir uns objectius personals o professionals, però no crec que aquests s'hagin d'instaurar en un inici d'any. Crec que bàsicament, si aquests els creem en un inici d'any, sempre seran molt ideals i irreals. M'explico, en un inici d'any les campanyes de publicitat i les creences solen inflar-nos al cap amb què si no tens uns objectius, no ets ningú. I ami, no m'agrada aquesta visió. M'agrada mirar d'una altra manera un any que comença, m'agrada sentir que podria ser diferent, ni millor ni pitjor que l'altre any. M'agrada mirar-ho de la manera en què sempre tindre una oportunitat per allò que vull, i més si la creo i la busco jo. Per tant, crec que sempre iniciem un any amb l'any a les nostres mans. No cal imposar-se uns objectius que creiem que complirem, però que al cap de dos dies segurament els deixarem pel camí, però sí que cal estar preparat mentalment per viure experiències, per aprendre, per crear, per gaudir, per sortir de la teva zona de confort... Simplement serà en aquell moment quan els nostres objectius s'assoliran amb nosaltres. Per últim només us desitjo que estigueu preparats per ser qui voleu ser. Feliç 2018

Recent Posts
Archive
bottom of page