top of page
serveis.png

Estratègia & Creació del pla de comunicació 

Consultoria & Assessorament del pla de comunicació tenint en compte les necessitats, els objectius, la posada en marxa i la millora en els resultats.

Social Media Manager & Email Màrqueting 

Les xarxes socials són una constant en el nostre dia a dia. Mantenir-les actives i utilitzar-les de la manera correcte farà que et comuniquis d’una manera focalitzada i que el teu missatge arribi al teu públic objectiu.

Disseny i desenvolupament

de webs

Les xarxes socials i l'email màrqueting estàn molt bé, però sempre necessiten d'una web per tal de que el públic potencial pugui obtenir més informació d'allò que vulgui o necessiti. 

Avui en dia un lloc web és una completa eina de branding i de captació de possibles clients. Per aquest motiu, crear-ne un que funcioni correctament i que compti amb les funcionalitats que necessita la teva empresa és primordial per no quedar-te enrere.

​Màrqueting digital

L’estratègia, la creació de continguts, les eines, els canals i l’anàlisi són imprescindibles per adaptar els nostres missatges al contingut de qualitat i a la diversitat de formats per arribar al públic al qual ens volem dirigir.

Disseny Gràfic i Branding

Tenir una imatge corporativa que vagi acord amb el teu projecte i que, a més a més, estigui aplicada a tots els teus canals de comunicació, farà que el teu públic potencial et recordi de manera més fàcil. 

SEO & SEM

El Search Engine Optimization no és altra cosa que jugar a les regles establertes pels cercadors a l'hora de crear diferents continguts per posicionar-los als llocs més alts de la pàgina de resultats. 

Search Engine Marketing o SEM com una empenta necessària per amplificar la notorietat dels nostres clients i assolir objectius més a curt termini que amb el SEO. Amb les campanyes de pagament accelerem resultats per posicionar-nos com un agent competitiu a la cursa pels primers resultats a Internet i, sobretot, posem el focus directament en els objectius comercials dels nostres clients

Què diuen de mi...

HelenaE.webp

CONTACTE

Manresa / Barcelona

 h@espeltballara.com  |  Tel: 618264855

  • LinkedIn
  • Black Instagram Icon

Gràcies per escriure'm!

Ariana Paz Escandón - Directora de Comunicación y Captación de Fondos de Fundación Adsis 

Durante varios años Helena nos ofreció servicios de comunicación: gestión de redes sociales, redacción de noticias y artículos, fotografía y diseño gráfico. La calidad de su trabajo es muy alta y los tiempos de respuesta siempre fueron los acordados. Pero lo que más me gustaría destacar es la facilidad de trato y su capacidad de adaptarse a la cultura organizativa de la entidad. Siempre fue fácil hacer una planificación conjunta, comunicarle las prioridades de la organización y que supiera traducirlo a acciones concretas.

 

Sin duda un placer trabajar con ella.

bottom of page