SERVEIS

A continuació, us explico el que faig i com m'agrada fer-ho.  

Community manager

Com a Community Manager gestiono les xarxes socials, obtenint una bona reputació online i una bona resposta davant de les comunitats.

Posiciono la marca a les xarxes socials a través d'un disseny, i d'una imatge adequada al servei o al producte. 

Creo i organitzo els continguts perquè tinguin força i arribin el màxim de persones possibles. 

Com a persona activa, m'agrada estar sempre al dia i sempre atenta el què passa al meu voltant. 

Si voleu saber més, de com m'organitzo i de com porto a terme el dia a dia, no dubteu en posar-vos en contacte amb mi!

Dissenyadora gràfica
Fotografia

La fotografia per mi és un petit hobby. Un hobby d'aquells que t'agrada explotar de tant en tant. 

Com a fotògrafa, m'agrada captar el moment inesperat, aquell moment que ningú mira a la càmera però que tothom surt de manera natural. 

Sóc captadora d'instants de hobby, però que em complementa a la meva feina. M'agrada trobar l'equilibri just per què la fotografia mostri la realitat de manera natural. 

Aquesta part de mi, fa que pugui desenvolupar la meva creativitat a les xarxes socials i al disseny gràfic de manera completa, ja que la imatge és una part molt important de mi. 

Com a Dissenyadora Gràfica, sóc molt detallista, m'agrada molt cuidar fins a l'últim detall, estar envoltada de disseny i mirar-m'ho tot dues vegades abans de donar-ho per fet. 

M'agrada el fet senzill però amb sentit, coherent amb la marca i estilitzat. Que doni un sentit concret allò que vull expressar. 

Dissenyo des de peces de comunicació online i offline. En altres paraules, fulletons, cartells, disseny editorial, identitats corporatives, imatges per les xarxes socials, presentacions digitals...