top of page

POLÍTICA DE PRIVACITAT i PROTECCIÓ
DE DADES

La protecció de les teves dades és important

 

Estic molt contenta de la vostra visita a la nostra web www.helenaespeltballara.com i l'interès mostrat cap a mi i els meus serveis. Respecte la teva privadesa i em prenc molt seriosament la protecció de les teves dades personals. Per això vull que la teva visita al nostre lloc web es basi en la confiança mútua.

 

El compliment de les disposicions sobre protecció de dades personals i seguretat de dades és una condició essencial per a mi. Els meus col·laboradors i persones designades estan obligades a complir les disposicions sobre protecció de dades establertes per la llei.

 

El marc normatiu europeu sobre protecció de dades consisteix, en particular, al reglament general europeu de protecció de dades (EU-RGPD) i la nova llei federal sobre la protecció de dades personals (BDSG) així com d'altres lleis de protecció de dades aplicables als Estats membres de la Unió Europea.

 

A les següents seccions, t'informaré de manera completa i transparent sobre els mètodes, l'abast i el propòsit del processament de dades personals a la meva web i als llocs web vinculats a ella. A més, amb aquesta Política de privadesa pretenc informar-te sobre els teus drets.

 

Entitat responsable

 

L'entitat responsable de la recopilació, el processament i l'ús de les dades personals en el sentit del RGPD, d'altres lleis de protecció de dades aplicables als Estats membres de la Unió Europea i d'altres disposicions de caràcter de protecció de dades és:

 

HELENA ESPELT BALLARÀ

Domicili fiscal: Carrer Sant Josep n.1, 1r 3a

Email: h@espeltballara.com

Mòbil: 618 26 48 55

Web: www.helenaespeltballara.com

CIF / DNI: 39392435J

 

Registre de dades d'accés i informació general

 

Amb cada visita al meu lloc web, el navegador utilitzat al dispositiu envia automàticament una sèrie de dades i informació d’accés general al servidor del meu lloc web / aplicació i els emmagatzema temporalment en un així anomenat arxiu de registre. No tindrà lloc l’emmagatzematge d’aquestes dades juntament amb altres de les teves dades personals.

 

La informació següent es pot registrar, fins i tot sense la teva participació activa, i emmagatzemar-se fins a la seva eliminació automàtica:

 

· Una adreça IP del dispositiu que realitza la consulta a Internet

· La data i hora de l'accés al lloc web

· El lloc web / l'aplicació des d'on es va fer l'accés (URL de referència)

· El tipus de navegador i la versió que utilitza

· El sistema operatiu del vostre ordinador amb accés a Internet

· El nom del vostre proveïdor de serveis d'Internet

· Els llocs web als quals s'accedeix des del nostre lloc web a través del sistema d'accés que utilitzeu

· Els arxius descarregats des del nostre lloc web (per exemple, documents PDF o Word)

 

La base legal per al processament de l’adreça IP és l’art. 6 apt. 1 lletra f RGPD. El nostre interès legítim procedeix de les finalitats de recopilació de dades anteriorment indicades. Amb la utilització de la informació i les dades d'accés generals, HELENA ESPELT BALLARÀ no podrà treure conclusions directes sobre la identitat de la vostra persona. L'adreça IP del dispositiu, així com les altres dades indicades anteriorment es requereixen, més aviat, per a:

 

· Conèixer i avaluar estadísticament el comportament de l'usuari

· Oferir els continguts del nostre lloc web correctament

· Optimitzar els continguts del nostre lloc web, així com la seva publicitat

· Garantir el funcionament continu dels nostres sistemes tecnològics d'informació i la tecnologia del nostre lloc web

· Proporcionar als organismes encarregats de l’aplicació de la llei la informació necessària en cas d’un delicte informàtic

 

Les dades s'esborraran automàticament, tan aviat com no siguin necessàries per aconseguir l'objectiu.

 

 

Tractament de les dades personals

 

L'ús de l'oferta en línia d’ HELENA ESPELT BALLARÀ és possible bàsicament sense haver d'indicar cap dada personal. No obstant això, si voleu utilitzar els nostres serveis a través del nostre lloc web, és possible que s'hagin de processar les vostres dades personals.

 

El processament de les vostres dades personals es realitza sempre d'acord amb el RGPD i la nova BDSG. Això significa que les dades dels usuaris es processaran només en cas de permís legal, és a dir, si el processament de dades està prescrit per llei, si existeix el consentiment corresponent per part dels usuaris o si és degut als nostres interessos legítims en el sentit de l'art. 6 apt. 1 lletra b RGPD.

 

Les dades personals són tota informació que s'utilitzi de manera explícita per determinar-ne la identitat. Això inclou informació com ara el seu nom, adreça postal o correu electrònic, número de telèfon, ubicació, identificació (online) o altres característiques distintives que siguin una expressió de la seva identitat física, fisiològica, genètica, mental, econòmica, cultural o social.

 

Recopilaré les vostres dades personals, a més de les dades d'accés, només si ens les proporciona voluntàriament, p. ex., en una sol·licitud de contacte o al formulari de contacte. Les dades personals només s'utilitzaran en la mesura necessària i només per a la finalitat autoritzada per vostè o amb fins legals.

 

Presa de contacte

 

En cas de posar-se en contacte amb mi, ja sigui a través del formulari de contacte o per correu electrònic, es processaran les vostres dades, incloses les dades personals de contacte que heu proporcionat per processar la sol·licitud de contacte i el seu desenvolupament, d'acord amb l'art. 6 apt. 1 lletra b RGPD (per executar les mesures precontractuals).

 

 

Sol·licitud

 

En realitzar una sol·licitud a través de la meva pàgina web, es processaran les vostres dades personals com les dades de contacte (nom, cognoms, adreça, telèfon i correu electrònic) i es posaran a la vostra disposició els documents de la sol·licitud (correu , currículum i certificats). Les vostres dades són confidencials i s'utilitzen exclusivament per realitzar el procés de sol·licitud i selecció. La transferència de dades es realitza de manera codificada.

 

En qualsevol moment tindràs la possibilitat de cancel·lar la sol·licitud i esborrar totes les teves dades personals. En aquest cas s'esborraran les dades i se n'exclourà la sol·licitud del procés.

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter

CONTACTE

HELENA ESPELT COMUNICACIÓ 

C/Sant Josep n.1, 1r 3a

Manresa, 08242

Email: h@espeltballara.com

Telèfon: 618 26 48 55

HELENA.png
2488102_logo_2016_transparente_1069x325_20161116112348.png
bottom of page