February 19, 2018

Avui, és el meu primer dia més proper els 30, com m'ha dit una amiga aquest matí. Suposo que em volia fer veure que els 25 anys ja no són tan bonics com els 24... Però la veritat és que jo no ho veig així.

Si no que ho veig com un canvi d'etapa, evidentment més madur,...

February 12, 2018

És dilluns i necessito parlar del que últimament em trobo molt. En general, encara actualment, quan preguntes què és un Community Manager, molta gent no et sap respondre o et respon amb diferents mites.

Normalment et solen contestar que és una persona que tot el...

January 8, 2018


Normalment els dilluns és el dia pitjor de la setmana, ja que venint d'un cap de setmana no hi ha ningú que li vingui de gust treballar!

Però, si aquesta feina que tens, és la que tu vols, no serà així sempre!
Els dilluns són per mirar de manera positiva la setmana,...

January 4, 2018

Avui em presento, però de veritat. A part de dir qui sóc professionalment, penso que també m'agradaria que em coneguéssiu una mica més personalment.

El meu punt més fosc és que sóc una addicta a les xarxes socials, sempre estic atenta i sempre tinc el mòbil a la mà, c...

January 2, 2018

Són les 13.30 del matí del dia 2 de Gener del 2.018, primer dia laboral d'aquest any nou. Representa que, en un dia com aquest, t'has de marcar com uns objectius mentals per complir el 2.018.

Dit això, dir que jo no en sóc partidària, sí que crec que sempre has de ten...

Please reload

February 19, 2018

January 8, 2018

January 2, 2018

Please reload

Entradas recientes
Please reload

Archivo
 

BLOG